EU-kontroll på Rud

EU-kontroll på Rud

MECA Service  – et godkjent bilverksted for å utføre EU kontroll på Rud

Vi er et godkjent bilverksted for å kunne utføre Eu-kontroll på Rud. Våre mekanikere har kompetanse og utstyr som tilfredsstiller de krav som din bilprodusent forventer.
Hensikten med EU-kontrollen, eller periodisk kjøretøykontroll (PKK) som er den korrekte benevnelsen, er å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark. Din sikkerhet på veien er vår høyeste prioritet, og kontrollen er en viktig del av dette engasjementet.

Du kan bestille din neste EU-kontroll på Rud her

Hva inkluderer vår kontroll på Rud:

  • Bremser: Vi vurderer nøye tilstanden på bremsesystemet for å sikre riktig funksjon og optimale bremseegenskaper.

  • Lys og signaler: Våre eksperter sjekker alle lys og signaler, inkludert frontlys, baklys, blinklys og bremselys, for å sikre at de fungerer feilfritt.
  • Dekk og hjuloppheng: Vi undersøker dekkene for slitasje, trykk og generell tilstand. I tillegg vurderer vi hjulopphenget for eventuelle feil eller slitasje.
  • Eksosutslipp: Vår miljøvennlige EU-kontroll inkluderer en sjekk av eksosutslipp for å sikre at kjøretøyet holder seg innenfor gjeldende utslippsstandarder.
  • Styring og hjuljustering: Vi evaluerer styringen og justeringen av hjulene for å sikre en stabil og sikker kjøreopplevelse.
  • Karosseri og rust: En grundig gjennomgang av karosseriet for rust og strukturelle feil er en del av vår EU-kontroll for å sikre kjøretøyets totale integritet.

Du vil som kunde hos oss motta en rapport som beskriver resultatene av kontrollen. Hvis vi har funnet feil eller mangler, vil rapporten inneholde informasjon om hva som må utbedres for å bringe kjøretøyet i samsvar med kravene.

Hvorfor velge MECA sitt bilverksted på Rud

Meca service avd Rud, ditt pålitelige valg for grundig EU-kontroll av kjøretøy. Hos oss prioriterer vi sikkerheten og miljøvennligheten til ditt kjøretøy gjennom vår kontrolltjeneste. Vårt erfarne team av teknikere er dedikert til å sikre at ditt kjøretøy ikke bare overholder, men overstiger de nødvendige sikkerhetsstandardene og miljøkravene.

Ved å velge Meca service avd Rud for din neste EU-kontroll, får du ikke bare en grundig inspeksjon av ditt kjøretøy, men også tilgang til ekspertise og profesjonalitet som du kan stole på. Vi forplikter oss til å levere tjenester av høy kvalitet for å sikre at du kan kjøre trygt, i samsvar med gjeldende forskrifter.

Besøk oss for din neste EU-kontroll, og opplev den tryggheten som følger med å ha en pålitelig partner som tar vare på sikkerheten og miljøet til ditt kjøretøy.

Du kan lese mere om vårt bilverksted på Rud her

Når er neste EU-kontroll? Sjekk fristen under her

Du kan søke her hos Vegvesenet å finne ut når fristen for neste EU-kontroll av din bil eller i søkefeltet under….