Elbil-verksted på Rud

Elbil-verksted på Rud

Velkommen til elbil-verksted på Rud

Vi er et godkjent elbil-verksted på Rud i Bærum. MECA Service avd Rud tar elbil-trenden på alvor og tilbyr avansert diagnoseutstyr for service på elbiler i samsvar med produsentens serviceskjema. Vi vil også gjerne minne deg på at hvis din elbil er dekket av nybilgaranti, vil denne fortsatt være gyldig etter service hos oss på MECA.

MECA-sertifisert elbil-verksted på Rud:

MECA-kjeden har tatt initiativ for å fylle et viktig gap i bransjen når det gjelder elbiler. Som den første landsdekkende kjeden, har vi etablert MECA-sertifiserte elbilverksted. Dette sikrer at våre verksteder har spesialisert opplæring og kompetanse innen el- og hybridbiler. Med høy etterspørsel etter elbiler som følge av salget i 2018 og 2019, er det forventet at fremtidige reparasjoner i stor grad vil dreie seg om elbiler.

Les mer om vårt bilverksted her

Hos våre MECA-sertifiserte elbil-verksteder kan du forvente følgende:
  • Opplært og kompetent personell med spesialisert ekspertise innen el- og hybridbiler.
  • Tilgang til avanserte verktøy og utstyr for elbilservice.
  • Ladefasiliteter for å sikre at din elbil alltid er klar til bruk.
  • Service som følger produsentens anbefalte serviceskjema.
  • Inkludert MECA Veihjelp i alle årsservicer på elbiler

Du kan lese mer om MECA sine krav her

Elbiler har spesifikke behov og komponenter som krever tilsyn, inkludert kjølesystemer, batterier, bremser, bremsevæske, hjuloppheng, drivaksler og mer. Disse delene er utsatt for slitasje og rust over tid og krever regelmessig vedlikehold. I tillegg må elbiler inspiseres for elektrisk utstyr som ladekabler og høyvoltsledninger.

Fordelene med elbilservice inkluderer raskere service og lavere kostnader sammenlignet med konvensjonelle biler med fossilt brensel.

Sjekk bilens servicehefte for å finne ut når din elbil trenger service. Tidlig og regelmessig vedlikehold er nøkkelen for å opprettholde garantier og sikre pålitelig drift.

Ring oss idag eller kom innom for spørsmål, du kan også Bestill time til din elbil her idag